Schenk konijnen en red een familie

Elke dag opnieuw vechten kwetsbare gezinnen in Oost-Congo tegen honger en armoede. Jonge moeders, weduwen, gezinnen met nauwelijks inkomsten. Hun kinderen zijn ondervoed. Drie konijnen zijn voor hen een wereld van verschil! Dankzij uw gift kunnen de kinderen voldoende eten en bouwen de gezinnen een inkomen op om zich uit de armoede te werken. Zo is er geld voor de dokter en zelfs om naar school te gaan.

Ik schenk
Gelieve een correct bedrag in te vullen
€ 27
Schenk 3 konijnen

Schenk 3 konijnen (1 mannetje en 2 wijfjes) en help een Congolese familie om een toekomst op te bouwen zonder honger en armoede. Konijnen zorgen voor mest en kweken snel. Zo is er geld voor school, de dokter en voedsel.

€ 50
Schenk 3 konijnen en een hok

Schenk een familie 3 konijnen (1 mannetje en 2 wijfjes) en een hok. Wij zorgen voor het overige materiaal en opleidingen om de konijnen te houden. Zo is er geld om naar school en de dokter te gaan en hebben de kinderen geen honger meer.

Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je naam in te vullen
Gelieve je straat in te vullen
Gelieve je huisnummer in te vullen
Gelieve je e-mailadres correct in te vullen
Geboortedatum*
Gelieve je geboortedatum correct in te vullen
IBAN-rekeningnr.*
Gelieve je rekeningnummer correct in te vullen
Gelieve je groepnaam in te vullen
Gelieve een betaalmethode te kiezen
U kunt steeds een gift overmaken via een overschrijving op het rekeningnummer BE73 7326 1900 6460 (BIC: CREGBEBB) met mededeling: website DRC konijnen.