Help dieren vaccineren in Niger

Twee dierenartsen en vijftig dierenverzorgers in het zuiden van Niger zijn technisch werkloos. Door het wegvallen van een subsidie hebben ze niet het nodige diergeneeskundige materiaal gekregen om mee aan de slag te gaan. Binnenkort breekt het regenseizoen aan en moeten de kuddes gevaccineerd worden. Helpt u hen? Met 25.000 euro kunnen we ter plekke het nodige materiaal kopen. En zo kunnen ze zorg dragen voor de veehouders en hun kuddes.

Ik schenk
Gelieve een correct bedrag in te vullen
€ 42
42 euro voor een automatische spuit

Met 42 euro kunnen we ter plekke een automatische spuit kopen, waarmee een dierenarts of -verzorger de kuddes kan inenten tegen ziektes zoals pasteurellose.

€ 168
168 euro voor een koffer

Met 168 euro kunnen we een koffer kopen voor een dierenarts of dierenverzorger. Deze koffer bevat een stethoscoop, een koelbox voor medicijnen, een naaldvoerder en draad, een automatische spuit en enkele andere instrumenten. Zorg ervoor dat de dierenartsen en -verzorgers hun job kunnen uitoefenen en de kuddes gezond houden.

Gelieve je voornaam in te vullen
Gelieve je naam in te vullen
Gelieve je straat in te vullen
Gelieve je huisnummer in te vullen
Gelieve je e-mailadres correct in te vullen
Geboortedatum*
Gelieve je geboortedatum correct in te vullen
IBAN-rekeningnr.*
Gelieve je rekeningnummer correct in te vullen
Gelieve je groepnaam in te vullen
Gelieve een betaalmethode te kiezen
U kunt steeds een gift overmaken via een overschrijving op het rekeningnummer BE73 7326 1900 6460 (BIC: CREGBEBB) met mededeling: materiaal dierenarts Niger.